Kurser

Kurser i Härryda

30 minuter från Göteborg

Erbjuder kurser från valp till elit. Bruks och lydnadskurser. Privatträning, endagskurser, helgkurser. Dock går inte alla kurserna samtidigt men du kan skriva upp dig även på en icke utlyst kurs. Vi kontaktar dig då i god tid innan kursstart så du har en möjlighet att antingen avstå kursen eller bekräfta din anmälan.
Vi anpassar träningen till individ och utbildningsnivå.
Vårt motto är samarbete och ömsesidig respekt.


Kursstarter HÖSTEN 2019


Specialsök

En ny kommande tävlingsgren som passar alla, stora som små, unga som gamla. Hundar har behov av att lukta och använda sin nos. Specialsök är en fantastisk aktivering för din hund. På denna kursen lär sig hunden att söka efter och markera en ETIKETT som är en specifik doft, i detta fallet RÖD KONG CLASSIC. Din hund kommer att älska det och även DU när det spöregnar utomhus.


Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.200:-

inkl. moms

Rallylydnad Nybörjarklass

Rallylydnad är en utmärkt aktivitet för den vanliga familjehunden. Rallylydnad är även en sport där hund och förare genomför en bana med skyltar som beskriver vilka moment som ska utföras. I rallylydnad står samspelet mellan hund och förare i fokus. Det behövs god allmän lydnad och framförallt en mycket god kontakt mellan föraren och hund. Men det allra viktigaste är att ha roligt tillsammans med sin hund.


Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.200:-

inkl. moms

Bruks Uppletande

Uppletande är ett moment som ingår i bruksklass högre och elit. Men det är också en väldigt rolig aktivering som man kan börja med redan när valpen är liten. Kursen går ut på att lära hunden att leta efter utlagda föremål och sedan lämna av till sin förare. Din hund bör kunna vara lös och komma på inkallning i övrigt krävs ingen förkunskap.


Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.100:-

inkl. moms