Kurser

Kurser i Härryda

30 minuter från Göteborg

Erbjuder kurser från valp till elit. Bruks och lydnadskurser. Privatträning, endagskurser, helgkurser. Dock går inte alla kurserna samtidigt men du kan skriva upp dig även på en icke utlyst kurs. Vi kontaktar dig då i god tid innan kursstart så du har en möjlighet att antingen avstå kursen eller bekräfta din anmälan.
Vi anpassar träningen till individ och utbildningsnivå.
Vårt motto är samarbete och ömsesidig respekt.


Kursstarter VÅREN 2020


Specialsök

En ny kommande tävlingsgren som passar alla, stora som små, unga som gamla. Hundar har behov av att lukta och använda sin nos. Specialsök är en fantastisk aktivering för din hund. På denna kursen lär sig hunden att söka efter och markera en ETIKETT som är en specifik doft, i detta fallet RÖD KONG CLASSIC. Din hund kommer att älska det och även DU när det spöregnar utomhus.


Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.650:-

inkl. moms

Rallylydnad Nybörjarklass

Rallylydnad är en utmärkt aktivitet för den vanliga familjehunden. Rallylydnad är även en sport där hund och förare genomför en bana med skyltar som beskriver vilka moment som ska utföras. I rallylydnad står samspelet mellan hund och förare i fokus. Det behövs god allmän lydnad och framförallt en mycket god kontakt mellan föraren och hund. Men det allra viktigaste är att ha roligt tillsammans med sin hund.


Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.550:-

inkl. moms

Valpkurs

För dig med en valp mellan 3 - 6 månader. Valpen lär för livet och just därför är det viktigt att bygga en tidig relation. Denna kurs består både av teori och praktik. Vi leker in lydnadsmoment som apportering, inkallning och fotgående. Vi provar även på spår och uppletande om vädret tillåter. Delvis inomhus.

Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.550:-

inkl. moms

Slyngelkurs/Grundkurs

För hundar som är över 6 månader. Att bygga en relation med sin hund är viktigt inför framtiden. På denna kurs är målet att du ska kunna ha din hund lös utan att den lämnar dig. Komma på inkallning och inte dra i kopplet. Möta andra hundar utan att bete sig illa! Både teori och praktik.


Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.550:-

inkl. moms

Tävlingslydnad - Startklass

Att lära hunden olika moment som ingår i denna klass är stimulerande för både hund och förare. Man behöver inte tävla men oftast kan man inte låta bli. Vi går igenom klassens moment samt grundregler på tävling.


Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.550:-

inkl. moms

Grundkurs Nosework 1

Både som aktivering och för den tävlingsintresserade. Doftdiskriminering som passar för alla hundar och förare oavsett ålder och ras.
Ingen förkunskap krävs
Vi börjar med Eukalyptus


Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.550:-

inkl. moms

Bruks Spår

Spårkurs innebär att vi vistas i skog och mark. Denna kurs kan variera mellan en helgkurs eller ett spårläger. De flesta hundar älskar att spåra och många gör det dagligen genom att följa grannhundens spår. På denna kurs lär vi hunden vad den ska spåra. En kurs för både den gröna hunden och elithunden. Vi lägger spår åt varandra och följer med när hunden sen spårar.

Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.900:-

inkl. moms

Bruks Sök

Sök innebär att vi vistas i skog och mark. Denna kurs kan variera mellan en helgkurs eller ett sökläger. Hunden ska söka efter människor och arbetar lös med tjänstetecken på. Två olika markeringssätt finns när hunden har funnit en figurant. För dig som har en grön hund eller en elithund. Här ligger vi figurant åt varandra.


Mer information Anmäl dig här

Pris:

1.900:-

inkl. moms

Bruks Rapport

Är grenen där hela familjen kan vara med. Man är två förare och har dubbel uppsättning av allt. Hunden skickas mellan förarna som befinner sig på stationer i skogen. Allt går på tid så en snabb och orädd hund kan ha en fördel. En riktigt rolig gren. Kursen vänder sig till både nybörjare och elitfolk. En del material behövs. Går som helgkurs eller läger.


Mer information Anmäl dig här

Pris:

2.200:-

inkl. moms

 

What do you want to do ?

New mail